Primenite ovih 5 pravila i svaka odevna kombinacija će uzgledati luksuzno i prefinjeno!

Autor: lepotaizdravlje.rs

Lifestyle

03.03.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je moda u pitanju, osoba od ukusa može sve. Da biste izgledali luksuzno, zaista vam nije potreban debeo novčanik. Postoji nekoliko stilskih lekcija, uz koje ćete izgledati prefinjeno, damski, pa čak i skupo, a da budžet, koji u svoju kombinaciju uložite uopšte ne mora da bude visok.

Foto: instagram.com/queens_online.es
Foto: Ilustracija

Dovoljno je da imate stil koji odiše luksuzom i da sledite određene modne savete i svaka vaša kombinacija, izgledaće nepogrešivo.

1. Modni klasici su neizostavni

Ukoliko želite da u svakom trenutku budete odeveni sa ukusom, morate uložiti u klasične komade, koji će svaku vašu kombinaciju pretvoriti u stilski uspelu. Dakle u garderoberu uvek morate posedovati malu crnu haljinu, dobar crni sako, belu košulju, farmerice od tamnog džinsa, kao i dobru torbu. Uz ove komade teško da ćete imati prostora za grešku.

2. Uložite u cipele i torbe

Farmerke i majice su potrošan materijal, ali ako uložite u prave cipele i torbu, ma šta da obučete, vaš look će izgledati luxuzno. Ako ulažete u jednu dobru torbu, opredelite se za minimalističku crnu torbu, a ako je ona prva u vašoj kolekciji, neka bude crna, jer će biti nosiva uz svaki outfit. Isto važi i za dobre, klasične, crne salonke.

3. Nosite naočare za sunce

Trendi okvir naočara za sunce, stilski će podići vaš outfit, a ako vam je loš dan, naočare će sakriti bore oko vaših očiju, pa ćete uprkos umoru izgledati dostojanstveno.

4. Odaberite parfem koji vam ide uz karakter

Neka vaš parfem odiše dozom luksuza i senzualnosti. Na taj način, postići ćete da se za vama okrenu kuda god da prođete.

5. Monohromatski look

Jednobojne kombinacije, naročito kada su crna, bela i bež boja u pitanju, zaista odišu luksuzom i pokazuju da ste dama od stila.

Ukoliko sledite ovih 5 modnih saveta, izgledaćete kao dama iz visokog društva uz veoma malo finansijskog ulaganja i ne zaboravite. Sve je u stavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading