Veliki trend: Povratak boje u kojoj se svaka žena oseća kao kraljica

Autor: Republika

Lifestyle

25.01.2019

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završila se Nedelja mode u Parizu na kojoj su brojne modne kuće predstavile svoje kolekcije za proleće/leto 2019. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/Bayoucool2
Armanijeva kolekcija

Modni stručnjaci bacili su se na analiziranje prikazanih kolekcija koje će sigurno iznedriti brojne trendove, a već je na prvi pogled jasno da će među njima biti jedna posebna boja. 

U pitanju je kraljevska plava, poznata i kao kobaltna plava. Ova predivna, izražajna i upečatljiva nijansa plave boje u vašu garderobu uneće dašak glamura pa nimalo ne čudi da je upravo ona čest odabir članica kraljevskih porodica zbog kojih je i dobila naziv.

Iako se za dnevne varijante kraljevska plava boja kombinuje s neutralnijim nijansama poput crne ili bele, poznate modne kuće ovaj put su je spojile s jednako upečatljivim bojama. 


Tako je Đorđo Armani predstavio niz predivnih plavo-crvenih kreacija, a Žan Pol Gotje "udružio" ju je s nizom drugih boja.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading