FRIZURA U SKLADU S GODINAMA: Asimetrija je za dame sa 20 i kusur, a paž za...

Autor:

Lifestyle

15.08.2017

17:08 >> 07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prava frizura je od presudnog značaja za savršen izgled svake žene bez obzira na to koliko godina ima.

RepublikaFoto: pixabay.com

Smele frizure, obrijana glava sa strane i jake boje rezervisane su za dvadesete, kad je eksperimentisanje dozvoljeno. Kako vreme prolazi, mnogim ženama se generalno smuči kosa, pa ne znaju kako da je oblikuju, a taj talas neodlučnosti dolazi već s tridesetim, pa se ovim damama preporučuju frizure jednostavne za održavanje. Što su žene starije, one teže da izgledaju mlađe. Da biste postigle ovaj efekat, ležerne, talasaste i blago oblikovane frizure upravo su ključne za vašu mladolikost.

Dame sa 20 i kusur

Dvadesete su idealne za eksperimentalno šišanje i potragu za jedinstvenom frizurom.

Asimetrične, nesvakidašnjih boja, smelo obrijana glava sa strane i izuzetno kratka kosa u stilu šezdesetih izbor su za mlade dame koje pripadaju ovoj starosnoj dobi.

Dame sa 30 i kusur

Frizure za žene sa 30 i više godina trebalo bi da budu što jednostavnije za održavanje i oblikovanje.

U ovim godinama izbegavajte jake boje. Idealna frizura za žene s tankom i osetljivom kosom jeste dečačka kratka frizura, dok bi žene s bujnom kosom trebalo da imaju ravnu frizuru. Stilisti preporučuju postepene promene frizure, bez drastičnih promena celokupnog izgleda.

Dame sa 40 i kusur

Kad žene pređu 40. godinu, uglavnom teže da izgledaju mlađe.

Da biste uspele u ovoj nameri, prava frizura je od presudnog značaja. Zato bi trebalo da se opredelite za one frizure koje su najmanje zahtevne. Izbegavajte ravne linije i komplikovane frizure kako ne biste dodali još koju godinu svom izgledu. Najbolje rešenje je frizura blago oblikovana kako bi vašem izgledu dala ležernost, a vašoj kosi prostor za pravljenje dodatnog volumena.

Dame sa 50 i kusur

Stilisti preporučuju za dame u pedesetim blago zaobljene i glatke, lagane frizure bilo da je u pitanju kratka ili duga kosa.

Da biste dali svojoj kosi volumen, ošišajte se tako da vam prednji krajevi kose budu duži, a kosa pozadi kratka poput paž frizure. Osim toga, ukoliko vam je kosa do ramena, blagi talasi su idealni za vaše godine, dok za kratku kosu napravite naizgled razbarušenu i neurednu frizuru. Izbegavajte farbanje kose u jednoj boji, već pokušajte da izvučete pramenove u nekoliko nijansi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading