Kupujete novogodišnju haljinu u poslednji čas? Iskoristite ovaj savet

Autor: Republika

Lifestyle

30.12.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odbrojavanje do najluđe noći je počelo, a vi još niste kupili haljinu?! Pre nego što krenete u šoping, imajte na umu da bi oblik tela trebalo da bude presudan pri izboru ovog odevnog komada.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ako vaša figura ima formu peščanog sata, opredelite se za elegantnu crnu haljinu sa okruglim okovratnikom, koja će istaći vašu vitkost. 

Ukoliko vam je telo više pravougaono, razmišljajte o onoj koja se širi u donjem delu, ali je zato sužena u struku i ima okrugli dekolte. 


Da biste sakrili da su vam ramena šira od kukova, izaberite haljinu koja nežno prati oblik jabučastog tela i visoke štikle. 

Za dame kod kojih je situacija obrnuta, rešenje je u klasičnom modelu i naglašenoj ogrlici, koja će skretati pažnju na dekolte, a ne na bokove. Ovo je karakteristično za žene sa kruškolikim oblikom tela, dok je preporuka za one sa atletskom građom blago talasasta haljina sa V izrazom na vrhu. 

I spremne ste za novogodišnju noć!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading