PROVERI DA LI SI SMARAČICA: Ove stvari ne privlače prave muškarce!

Autor: besnopile.rs

Lifestyle

22.12.2018

23:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci ne razumeju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto zahtevaju i prigovaraju, jer se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, sam ću to promeniti, a ako ne mogu, onda ću se skloniti.

RepublikaFoto: pixabay.com

Žena koja stalno prigovara

Žene koje negativno govore o drugima i omalovažavaju sve oko sebe definitivno će odbiti svakog muškarca. Dobro, svi ponekad imamo žutu minutu i prigovaramo, ali jedna je stvar raditi to ponekad, a sasvim druga ako to radite 24 sata dnevno! Muškarci ne razumeju zašto žene imaju potrebu da stalno nešto zahtevaju i prigovaraju, jer se vode jednostavnom logikom – ako mi nešto smeta, sam ću to promeniti, a ako ne mogu, onda ću se skloniti.

Opsednuta dijetom

Ako vam je svaka druga rečenica u stilu brojanja kalorija, to će ga vrlo brzo oterati od vas. A, ako ne daj Bože počnete i njemu da branite da pije pivo jer ono goji, ekspresno će pobeći od vas! I ne krivimo ga. Momci vole kad su devojke opuštene i pre svega kada uživaju u životu. To ne znači da ćete osam puta dnevno jesti ćevape između obroka, nego da jednostavno popustite kočnice i prepustite se malim, umerenim užicima…

Foto: pixabay.com

Radoholičarka

Lepo je što volite svoj posao, ali nema nikakve potrebe da drugima, a naročito dečku,punite glavu o rokovima, kolegama, šefu ili poslovnim prezentacijama jer će biti jasno da nemate nijednu drugu temu o kojoj biste razgovarali. Muškarca možda zanima šta mislite o njemu, šta biste želeli da radite kad ne radite, vaši hobiji, vaši stavovi. Ako želite da imate dečka, vreme je da ne razmišljate isključivo o poslu, već da počnete da živite…

Nezadovoljna rodbinom

Ruku na srce, retki su oni koji imaju savršenu rodbinu i koji se ni sa kim nikad nisu posvađali. Međutim, to nije razlog da konstantno pričate o tome i da ih pljujete. Ako nemate lepe reči za svoje rođake, preskočite tu temu.

Foto: pixabay.com

Žene koje večno izigravaju majke

Neke žene smatraju da sve znaju, pa se tako i ponašaju. Imaju osećaj da moraju da znaju za sve probleme ovog sveta i, naravno, na njima je da ih reše. Jer, ko bi to znao bolje od njih?! Toliko su opsednute time da dečka stalno gnjave bezbrojnim pitanjima i izlomiće se da bi mu udelile mudar savet. Vratimo se u realni svet: činjenica je da nijedan dečko ne želi da izlazi sa svojom mamom!

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading