GALERIJA: Predlozi dizajnerke Biljane Tipsarević za novogodišnju noć

Autor:

Lifestyle

21.12.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najluđa noć se približava, a modna dizajnerka Biljana Tipsarević ima nekoliko predloga iz svoje nove kolekcije za jesen - zimu 2019, koji će vam pomoći da se spremite za novogodišnju noć.

RepublikaFoto: Marko Vulević
Jedna od haljina koje predlaže Biljana Tipsarević

Biljana će vas svojim svečanim haljinama koje su deo nove kolekcije Emilie jesen/zima 2019 vratiti u osamdesete godine prošlog veka, jednu od najuzbudljivijih decenija u istoriji mode. Inspirisana ovim razdobljem, kretaorka za najluđu noć preporučuje štras, svilu, muslin, pliš, naramenice i kao njen „must have“ komad za narednu sezonu sako – haljine.

Foto: Printskrin: instagram.com/biljanatipsarevic
Biljana Tipsarević

- Preporuka za novogodišnju noć su haljine oštrih linija sa naglašenim naramenicama u kojima će dame izgledati moćno i zavodljivo. One dominiraju u mojoj novoj kolekciji za jesen zimu 2019. Ovo je noć u kojoj možete zablistati u kratkoj sako haljini, ali i u besprekornoj dugoj haljini od svetlucavog materijala. Korseti su uvek dobar izbor, ovoga puta izradjeni od najfinije francuske čipke, sa ponekim svetlucavim kristalom - rekla je Biljana.

Ukoliko želite ulitmativni komfor, a potpuno trendi izlged poznata dizajnerka predlaže kombinezone koji su u kolekciji ili od svetlucavog materijala ili u moćnoj beloj boji. Plisirani detalji po neki model čine "mekšim" i pravi su ukras.

- Zablistajte u najluđoj noći bilo da se odlučite za model od svetlucavog materijala ili nešto mirnijeg  štofa uz lakovane čizme - poručuje Biljana.

Biljanine preporuke pogledajte u galeriji ispod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading