MODA I HUMANOST: Revija za decu Prihvatilišta održaće se 20. decembra

Autor:

Lifestyle

18.12.2018

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tradicionalni Humanitarni modni događaj za decu Prihvatilišta biće оdržan 20.Decembra u 20.00 u Skupštini grada Beograda.

RepublikaFoto: Printskrin: Facebook.com/Irena Grahovac Company
Irena Grahovac

Događaj će organizovati modna agencija "Fabrika", a biće prikazana revija Irene Grahovac i revija modne kuće "Biliczki".

Prethodnih šest godina "Fabrika" je mnogo događaja i revija posvećivala deci Prihvatilišta. Na njima su prikupljali novčana sredtstva i većinu proizvoda u kojima deca oskudevaju, a na ovoj reviji će se zahvaliti i svim donatorima koji su ih konstanto snabdevali u svemu što im je neophodno za normalan život.

Na reviji će ispod velike jelke u suli Skupštine grada zvanice stavljati poklone kako bi deci obezbedili ono što su poželeli za praznike. Po zavrsetku revije, dvadeset poznatih ličnosti će uručiti deci poklone koje su poželeli od Deda Mraza, a među njima su Saša Kovačević, Sofija Rajović ,Vuk Kostić i drugi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading