KASNO NAUČENE LJUBAVNE LEKCIJE: Gde devojke greše?

Autor: B92

Lifestyle

30.07.2017

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponekad treba da prođe dosta vremena da bismo najzad shvatili šta želimo od ljubavi i kakvi su oblici ponašanja u vezi prihvatljivi, a na kakve odmah treba da reagujemo. Ovo su ljubavne lekcije koje žene kasno nauče.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ako malo pažljivije poslušamo savete iskusnijih, možemo da predupredimo mnoge muke

NE GOVORI "DA" AKO ZAPRAVO ŽELIŠ DA KAŽEŠ "NE"

U ljubavnim vezama često pravimo istu grešku - pretvaramo se. Zapamtite da kompromis nije rešenje ako se zbog njega osećate nesrećno. Nemojte pristajati na stvari koje vas čine duboko nezadovoljnima, ne pretvarajte se da ste srećni ako niste i nemojte govoriti "da" predlozima koje instinktivno želite odbiti. U svakom trenutku veze budite autentični i svoji jer ćete jedino tako moći da postignete istinsku ljubavnu sreću s partnerom koji će videti vašu pravu ličnost.

VAŠA LJUBAV NE MOŽE DA PROMENI MUŠKARCA

Dok on sam ne postane svestan potrebe za promenom, nema te ljubavi koja će ga naterati da se menja. Promene mogu biti uslovljene spoljnim faktorima, ali zapravo dolaze iznutra.

LJUBOMORA I POSESIVNOST NISU ZNAKOVI DA VAS VOLI

Mnoge žene ljubomoru i posesivnost doživljavaju kao potvrdu da je muškarcu uistinu stalo do njih. Mala doza ljubomore sasvim je normalna stvar u vezi. Međutim, kada vas zbog muškarac konstantno kontroliše, želi da zna svaki vaš korak i potez, brani vam komunikaciju s drugima - to je znak da njegova ljubomora nije bezazlena i zdrava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading