IZGORELI STE NA SUNCU? Ovako ćete za pola sata skroz oporaviti kožu!

Autor: blic.rs

Lifestyle

14.08.2018

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sindi Alen-Stjuard (34) podelila je iznenađujuće sredstvo kako da najbolje saniramo opekotine od sunca. Ona je na izgorelu kožu stavila penu za brijanje, a nakon nekoliko minuta videla je prve efekte.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Sindi je na Fejsbuku podelila svoj neverovatan "izum". Ona je na društvenoj mreži podelila fotografije svojih leđa pre i posle korišćenja pene za brijanje.

Na fotografiji koju je uradila nakon što je izgorela, Sindina leđa pokrivena su bolnim opekotinama, sa izuzetkom belih delova gde joj se nalazio kupaći kostim, što i daje jasan kontrast koliko joj je zapaljena koža bila. Već na drugoj slici, nakon korišćenja pene za brijanje, nema ni traga opekotinama od sunca.

Sindi je objasnila na svom postu da joj je suprug podelio ovaj trik s njom, koji mu je ranije prenela njegova majka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Prvo, kupite kremu za brijanje, koja ima penu od mentola. Ona mora da bude pena i mora da ima mentol u njoj - napisala je.

- Zatim primenite kremu za brijanje na opekotine. Izgleda da je to čudan ritual brijanja, ali verujte mi! Ne trljajte, samo pustite da bude na koži. Osetićete kako se koža hladi.

Zatim je napisala da će nakon 30 minuta krema za brijanje izgledati kao da se rastvorila u tačke, delovaće kao da nije toliko vlažno i pomalo osušeno.

- Ako osećaš kao da ti postaje malo hladno, bar na delu tela gde su opekotine. To je dobar znak! - napisala je za kraj Sindi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading