ZBOG OGREBOTINE OTIŠLA JE U BOLNICU: Nakon toga su je 55 puta operisali, molila da joj AMPUTIRAJU UD!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neviđena agonija kroz koju je prošla!

ZBOG OGREBOTINE OTIŠLA JE U BOLNICU: Nakon toga su je 55 puta operisali, molila da joj AMPUTIRAJU UD!

Foto: shutterstock

Mišel Milton (40) iz Eseksa doživela je pravu dramu nakon što je naizgled bezazlena nezgoda na pecanju rezultirala gubitkom dela desne noge. Sve je počelo 2019. godine kada je sa bratom otišla na pecanje, a deo najlonske trake koju je držala u džepu napravio je ogrebotinu na butini. Šta se dalje dogodilo, ostavilo je Mišel u agoniji, jer je sve češće vreme provodila u bolnici.
 

55 operacija i intervencija


Nakon što je ogrebotina postala inficirana, Mišel je prošla kroz 55 različitih procedura, uključujući transplantaciju kože, ispiranje rane i uklanjanje obolelog tkiva. Niz ovih operacija i intervencija su dovele do toga da Mišel sada ima "otvorenu rupu" na butini, što je rezultiralo zahvatom i potrebom da se njena noga amputira.

Foto: pixabay.com

Zbog ogrebotine je 55 puta išla na operaciju


Neviđena agonija i traženje amputacije

Mišel je opisala svoju svakodnevnu agoniju i traženje amputacije kao poslednji izlaz. Ona je izrazila frustraciju jer nijedan od tretmana koje je primila nije pomogao, te sada iščekuje vesti da li postoji krvni ugrušak u desnoj nozi. Sve ovo je dovelo do toga da Mišel, majka 17-godišnje ćerke i 20-godišnjeg sina, izgubi nadu i izjavi da već godinama nije mogla da uživa u majčinstvu zbog svoje situacije, prenosi "Telegraf".

Mišelina priča je jedinstvena i istovremeno i uznemirujuća, jer je pokazala kako jedna nezgoda naizgled bezazlena može imati ozbiljne posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading