MISICA(34) OSTALA PARALIZOVANA NAKON UJEDA KRPELJA: Greška lekara je skupo koštala, sada ima kosti kao baka od 70 godina!

Autor: M.O.

Lifestyle

20.07.2023

18:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

JEZIVO! Bivša misica (34) ostala paralizovana nakon ujeda krpelja: Nisu na vreme dijagnostikovali bolest

MISICA(34) OSTALA PARALIZOVANA NAKON UJEDA KRPELJA: Greška lekara je skupo koštala, sada ima kosti kao baka od 70 godina!

Foto: Instagram/printscreen

Manekenka

Poznata Kristi Hajsman je zadobila opasnu bolest koju prenose krpelji, te je ostala nepokretna. 

Kako sada navodi, zbog greške lekara njeno telo se polako "isključuje".

Ona ističe da su godine patnje mogle da se izbegnu da su je lekari testirali na lajmsku bolest kada su simptomi počeli, 2015. godine. Umesto toga, dobila je odgovarajuće objašnjenje za svoje stanje tek u februaru ove godine, nakon što je otišla u Meksiko kod lekara.

Republika

Foto: Instagram/printscreen/kirstiehaysman/

 

- Da su me na vreme dijagnostikovali, sve bi se rešilo sa turom antibiotika u trajanju od 28 dana. Sada se moje telo gasi i muž mora da me nosi do toaleta i kupa me. Ranije sam bila sportista, a sada se budim potpuno slaba i u bolu. U poslednjih šest nedelja dva puta sam bila napolju. Moj život je krevet - skrhano ističe.

Kirsti ističe da je dugotrajna upotreba steroida dovela do propadanja kostiju, a jedan specijalista joj je rekao "da ima kosti sedamdesetogodišnjakinje", prenosi "Daily mail".

Lajmska bolest je bakterijska infekcija koju prenose zaraženi krpelji. Simptomi mogu uključivati glavobolje, gubitak energije, bolove u mišićima, otečene zglobove, jasan osip na mestu ugriza, zatim visoku temperaturu, groznicu i neobjašnjiv umor.

Iako se leči antibioticima, ako se uoči rano, neki pacijenti tvrde da  pate od stalnih simptoma koji traju godinama.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading