AKO IMATE OVAKVU GLAVOBOLJU, MOŽDA STE PRELEŽALI KORONU: Doktor otkrio šta se tačno dešava i kojim redom idu simptomi

Autor:

Lifestyle

01.12.2021

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simptomi korona virusa, kod delta sojeva i novog omikrona, počinju glavoboljom. Evo kako da znate da li ste preležali koronu "na nogama"!

AKO IMATE OVAKVU GLAVOBOLJU, MOŽDA STE PRELEŽALI KORONU: Doktor otkrio šta se tačno dešava i kojim redom idu simptomi

Foto: pexels.com

Simptomi korona virusa kao da se menjaju sa svakim novim sojem koji se otkrije, a mnogi ljudi koji misle da su možda preležali koronu nisu sigurni na koje signale bi trebalo da obrate pažnju. 

Znaci da ste preležali koronu mogu se primetiti na plućima, ali i prstima, pa i mnogim drugim mestima na telu. Sada je stručnjak rekao da je jedna vrsta glavobolje simptom!

- Ako ste nekoliko dana imali užasnu glavobolju, moguće je da ste preležali kovid - rekao je dr Vilijam Vang.

- Glavobolja je jedan od prvih simptoma i kod obe delta varijante, i kod novog omikron soja. Glavobolja je prvo što ćete osetiti - počeo je on i precizirao da nije, naravno, svaka glavobolja koju ste osetili bila znak kovida, već treba obratiti pažnju na simptome koji su je pratili.

- Postoji redosled. Ako ste imali glavobolju, pa vas je bolelo grlo pa ste tek tada kašljali, moguće je da je to bila korona. Neće se sve tri stvari desiti u isto vreme - rekao je doktor iz bolnice Glendejl memorijal u Kaliforniji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading