NAJJAČE SREDSTVO ZA JAČANJE IMUNITETA JE BESPLATNO! Savet doktora Branimira Nestorovića zlata vredan!

Autor:

Lifestyle

03.10.2021

05:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Doktor Branimir Nestorović, specijalista je pedijatrije sa subspecijalizacijom iz pulmologije i alergologije rekao je da je šetnja na svežem vazduhu najbolje sredstvo za jačanje imuniteta.

Republika

Foto: Tanjug

Doktor Branimir Nestorović kaže da su i kopriva i beli luk idealni za imunitet

 

- Ima mnogo načina za podizanje imuniteta, jedan je šetnja na hladnom vazduhu, u trajnju do sat vremena. Drugi je boravak u sauni, takođe do sat vremena. U ishrani korisiti hranu bogatu vlaknima, povrće, najmanje dva puta nedeljno morska riba, po mogućnosti pečena - rekao je poznati doktor.

On je naveo i tri narodna leka koja su idealna za odbranu od raznih bolesti:

- Na prvom mestu je list koprive, na drugom bih uvek stavio beli luk, a treće mesto orah. Kopriva sadrži brojne imunostimulatorne i antikarcinogene supstance, a beli luk i brokoli suprona jedinjenja koja su izraziti antioksidansi. Orah je namirnica sa puno korisnih materija, neke od njih, junglan na primer su jedinstvene samo za njega - kazao je Nestorović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dera

03.10.2021 15:48

Bravo doktore!

Odgovori 10 1