NATAŠI SU ODSTRANILI POLNI ORGAN I VIŠE NIKAD NEĆE IMATI ODNOSE! Jednog dana je osetila intenzivan svrab i saznala KOBNU ISTINU!

Autor: Republika

Lifestyle

19.09.2021

13:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša Ovens (45) prošla je pakao nakon što je u 25. godini saznala da je prošla menopauzu sa samo 13, zbog čega nikad neće moći da postane majka, a zatim joj je ustanovljen erozivni lišajski planus koji joj je uništio ogroman deo vagine.

Foto: Printscreen/TheSun

Nataša Ovens posle teške operacije 

Nataša Ovens (45) iz britanskog grada Liverpula, podelila je svoju potresnu priču sa svetom nakon što je doživela da su hirurzi usled teškog oboljenja morali da joj, osim svih ženskih organa, odstrane i veći deo vagine, usled čega ona nikad neće biti u stanju da ima seksualne odnose sa svojim suprugom. 

Nikad nije dobila menstruaciju 

Život te mlade žene nije bio lak ni kada je bila mlađa, budući da je i sa 25 godina, iako se osećala poželjnom, nikad nije imala posebnu želju za odnosima sa suprotnim polom, pri čemu je osećala stalnu anksioznost po tom pitanju. Trpela je velike muke i zbog činjenice da gotovo da nikad nije dobila menstruaciju. 

Uprkos tome, ona je upoznala Demijena Ovensa (49), njenog sadašnjeg supruga, sa kojim je bzo ušla u brak, međutim, i u odnosu sa njim su postojali problemi jer je želja za seksom izostajala. Par je rešio da Nataša ode na detaljan pregled i tada su saznali nešto što ih je oboje jako pogodilo - ona je još kao trinaestogodišnja devojčica prošla menopauzu, što se događa jednoj u milion žena na svetu.

Svesni da zbog činjenice da nikad neće moći da se ostvare kao roditelji u biološkom smislu, Ovensovi su odlučili da usvoje dvoje dece, Džejmija i Ejmi, i to su i učinili 2006, vrativši radost u svoj dom.   

Foto: Printscreen/TheSun

Nataša i Demijan Ovens iz mlađih dana

Međutim, problemi za njih se tu nisu završili jer je Nataša veoma brzo u predelu vagine počela da oseća intenzivan svrab, a onda je primetila i crvenilo koje se iz dana u dan pogoršavalo. Kada se pojavio bol, shvatila je da je situacija preozbiljna. 

Lekari su ustanovili da nesrećna žena pati od Erozivnog lišajnog planusa, kožne bolesti koja se javlja kada lišajevi napadnu vaginalne zidove. Ne zna se tačan uzrok nastanka oboljenja, ali se zna da je ono nelečivo i da se dešava da kod dosta pacijenata nestane samo od sebe. Kod Nataše se, međutim, bolest vremenom samo pogoršavala, zbog čega je morala da se podvrgne drastičnoj hirurškoj intervenciji. U vagini je te 2017. imala ogromnu količinu "zarobljene" krvi.  

- Odstranili su mi veći deo vagine. Ostalo je svega dva centimentra - otkrila je Nataša u intervjuu za britanski San, a zatim otkrila da pre opeacije zbog bolova nisje imala odnose sa mužem punih 15 godina, ali ni da ih, kako stvari stoje, neće više nikad ni imati. 

- Naša veza je ipak nikad jača. Njemu to više nije važno, prihvatio me je i to mi je najvažnije - naglasila je ona. 

Svakih 12 meseci na novu intervenciju 

Kako je ispričala, kada je imala 25 godina lekari su joj rekli da je zbog prezrelih jajnika menopauzu prošla već sa 13 godina, te da zato neće imati decu. 

- Tek kada sam upoznala Demijana 2002. dobila sam snagu da posetim lekara i svoj problem pokušam da rešim. Dotad nikad nikom nisam pričala da nikad nisam dobila menstruaciju, niti da sam kao dete imala napade vrućine... zapravo nisam imala pojma šta mi se dešava, niti da je to toliko strašno. Često sam osećala strah, pa sramotu, pa ta dva pomešano - istakla je Nataša. 

Republika

Foto: Printscreen/TheSun

Nataša se hrabro bori sa svojim teškim stanjem  

Prema njenim rečima, osim lišajskog planusa, ona je 2006. obolela i od osteoporoze, koja je povezana sa preranim atrofiranjem njenih jajnika. 

- Najteže mi je bilo što nisam mogla da uživam u seksu sa svojim mužem. Sve me je bolelo, vagina mi je krvarila. Dotad smo imali normalan seks, imajući u vidu da se meni vremenom malo vratila želja. Najpre su me lečili medikamnetima za osip, ali se stanje pogoršavalo iz dana u dan. Ništa nije funkcionisalo. Prestali smo da imamo odnose i to je bilo to - rekla je kroz suze potištena žena. 

Uklanjanje svih ženskih organa Nataši je izvedeno jer su joj materica i vagina bile pune krvi, što lekari nisu mogli da objasne. 

- Medicinski je nemoguće da sada imam seks. Ostao mi je samo ulaz u vaginu, ali je i on slepljen. Zbog toga svakih 12 meseci moram na intervenciju da zidovi budu razdvojeni. Odlazak u toalet može da bude veoma bolan i često krvarim. Ali, to je sada deo mog života i moram da idem dalje, pre svega zbog moje dece i mog muža - poručila je hrabra Nataša. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading