(FOTO) ZA DLAKU IZBEGLA SMRT: Slađana Milošević primljena u Urgentni centar zbog UNUTRAŠNJEG KRVARENJA!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

21.07.2021

13:25

Ima velike probleme sa zdravljem!

youtube.com/printscreen
Imala je veliki zdravstveni problem...

Popularna pevačica, koja je svojimstavom i izgledom decenijama šokirala javnost, Slađana Milošević, početkom maja hitno je primljena u Urgentni centar zbog unutrašnjeg krvareja.

Pevačica je za „Gloriju“ otkrila da se sa bolešću nosi stoički: 

- Nažalost, rođenjem sam svrstana u kategoriju ljudi koji imaju nežno zdravlje, kako se to nekad govorilo. Navikla sam da se pojavljuju problemi, koje rešavam brzo i efikasno. Poslednji boravak u bolnici trajao je dvadesetak dana. Pogoršanje je nastalo naglo i neočekivano. Ne znam šta se desilo sa mojim organizmom, verovatno je došlo do faze „prenapregnutosti materijala“, zbog svega što se u mom životu događa, i jednostavno je odreagovao na mestu najmanjeg otpora, odnosno tamo gde sam najslabija.

Promo
Ipak nije se plašila!

Kako kaže Slađana, ona se ni u jednom trenutku nije plašila, već je celu tu epizodu doživela kao neki vid čišćenja.

- Trenutak zdravstvene krize sam, po mišljenju drugih, čudno doživela, ali dobro je što sam imala takav stav. Primila sam to bez panike, iako je bilo kritično. Smatrala sam to nekom vrstom čišćenja. Pošto nemamo dobre mehanizme čišćenja, osim ako se time ne bavimo, negativni materijal se nagomila i eksplodira, na više načina.

Komentari (0)

Loading