DEČAK ILI DEVOJČICA? Ukoliko se tokom trudnoće pitate KOG POLA je vaša beba, obratite pažnju na OVE znakove!

Autor:

Lifestyle

30.04.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi budući roditelji se tokom trudnoće pitaju da li će dobiti dečaka ili devojčicu, ali veliki broj njih ne zna da postoje znakovi koji im mogu pomoći u pronalaženju odgovora na to pitanje.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Prvi znak da li nosite dečaka ili devojčicu jeste položaj stomaka, ako je spušteniji, onda je u pitanju dečak. Takođe i boja urina otkriva da li je u pitanju dečak ili devojčica. Ukoliko je urin svetliji vi očekujete žensko dete.

Akne se u trudnoći javljaju kao hormonski dizbalans, a ako uočite akne za vreme trudnoće to bi mogao biti jedan od znakova da nosite dečaka, prenosi Azra.ba.

Hladna stopala u trudnoći jedan su od pokazatelja da nosite muško dete. Ukoliko su vaši otkucaju srca u trudnoći veći od 140, možete posumnjati na dečaka.

Ubrzan rast kose jedan je od znakova da nosite dečaka. Velika želja za kiselom hranom u trudnoći takođe može biti indikator za taj slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading