PATRIJARH PRED OZDRAVLJENJEM: Krepi se jednim proizvodom iz Niša, pogledajte i kojim

Autor: Alo.rs, Republika

Lifestyle

09.11.2020

10:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Patrijarh Irinej primljen je u bolnicu 4. novembra, nakon što potvrđeno da je zaražen koronavirusom

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ

Patrijarh srpski Irinej (90), koji je se još uvek nalazi u vojnoj kovid bolnici Karaburma zbog infekcije koronavirusom, nema ništa drugačiji tretman od ostalih pacijenata i jede isto što i oni, samo je juče izrazio želju da mu se donese korpa jabuka iz Niša, saznaje "Alo!" iz dobro obaveštenih izvora.

- Želi da se baš tim jabukama osvežava dok leži u bolnici. On niške jabuke najviše voli i decenijama je samo njih jeo dok je službovao u tom gradu kao episkop niški - kažu naši izvori.

Patrijarh se odlično oseća, izjavio je juče vikar patrijarha, vladika Stefan. On je kazao da se čuo s patrijarhom Irinejem, da je on dobro i bez zdravstvenih problema, javlja RTRS.

 

 

- Ima pomalo osetljivo grlo, pa mu se glas malo izmenio, ali ga znam dobro i mogu slobodno da kažem da je sve kako treba. Lekari su mu dali najbolje lekove - rekao je vladika Stefan.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading