(VIDEO) GOTOVO ZA MANJE OD MINUT: OVAJ trik će vam ODČEPITI SINUSE čak i ako vam je to HRONIČNI PROBLEM!

Autor:

Lifestyle

25.09.2020

01:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Začepljeni sinusi mogu itekako otežati svakodnevicu i stvoriti probleme poput otežanog disanja, glavobolje pa i problema sa slabijim sluhom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Uzrok začepljenih sinusa može biti i alergija, no koji god da je razlog, sinusitis je u svakom slučaju velika gnjavaža. Olakšavajuća je vest ta da za ljude koje muče začepljeni sinusi postoje jednostavni i brzi načini na koje sebi mogu pomoći, i to bez ikakvih lekova, piše "Zadovoljna.hr".

Cenjeni kiropraktičar dr. Alan Mandel iz Floride osmislio je dva načina za odčepljivanje sinusa za koje će vam trebati manje od minuta, a možete ih isprobati odmah.

1. Ispružite palčeve te istovremeno dok otvarate usta pritisnite palčevima unutrašnjost uva. Otpustite pritisak na uši istovremeno zatvarajući usta. Čućete lagano pucketanje u ušima. Napravite deset brzih ponavljanja.

2. Začepite nos prstima, lagano udahnite te izdahnite držeći usta zatvorena, pri čemu će vam se naduvati obrazi, kao da duvate. Napravite tri ponavljanja pazeći da ne duvate prejako.

Pričekajte nekoliko minuta, nakon toga biste trebali osetiti kako vam se sinusi pročišćavaju.

I ljudi s hroničnim problemima sa sinusima potvrdili su da ovi saveti pomažu. Naročito su korisni ako se ne želite previše oslanjati na lekove, nego ste skloniji prirodnim načinima lečenja.

Dva trika dr. Alana Mandela za odčepljivanje sinusa pogledajte u videu:


Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading