DOKTOR KOJI JE POMOGAO PUTINU: Evo kako da pobedite rak

Lifestyle

31.10.2017

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Podizanje imuniteta, takozvana imunokorekcija, najvažnija je metoda lečenja kancera, koju primenjuje ruski prof. dr Viktor Aleksandrovič Borisov, direktor Klinike za imunologiju u Moskvi, koji je čuven i po tome što ga za lekarske savete i poboljšanje zdravlja pita i sam predsednik Rusije Vladimir Putin.

 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vladimir Putin

Inače, doktor Borisov je najčuveniji ruski rehabilitolog koji uspeva da pobedi kancerogene ćelije koje napadaju njegove pacijente. Profesor dr Aleksandrovič Borisov je direktor i Klinike za biohronoterapiju u Moskvi, a evropskoj javnosti poznat je kao radiolog sa 12 specijalizacija, od kojih mu je najvažnija rehabilitacija, to jest vraćanje ljudi u normalan život posle teških bolesti.

VRAĆANJE U ŽIVOT

- Metoda kojom pomažem ljudima je vrlo jednostavna. Osnova lečenja koju primenjujem kod obolelih je imunokorekcija, nikako imunostimulacija. Uvek podvlačim da ne lečim rak, već da radim na korekciji i stabilnosti imuniteta, osposobljavanju organizma da se sam izbori sa bolešću. Ako organizam nije previše iscrpljen, bolest se pobeđuje. Još tridesetih godina prošlog veka naša dva naučnika zaključila su da organizam nije guma koju možete da razvlačite. Čak i guma, ako je stalno vučete, ne vraća se u prvobitno stanje, pa tako ni imunitet - kaže dr Borisov.

NARUŠAVANJE HARMONIJE

Kada priča o ovoj specifičnoj ruskoj metodi lečenja kancera, doktor ističe da treba biti oprezan sa biljnim imunostimulatorima.

- Nema prirodnih imunostimulatora. Važno je znati da za vreme primene imunostimulatora može da dođe do narušavanja imuniteta. U prirodi sve je u ravnoteži. Prilikom svake imunostimulacije narušava se harmonija između ćelijskog i hormonalnog imuniteta. Ako vi stimulišete ćelijski imunitet, onda se smanjuje imunoodgovor. Sa druge strane, organizam može pojačati odgovor samo na jedan način - ako na vreme preusmeri oslobođene kapacitete na ono što se stimuliše - objašnjava dr Aleksandrovič Borisov.

Hlorofilom protiv raka

Foto: youtube.com/Kireenko
Dr Borisov

U lečenju najtežih bolesti posebno pomaže poznati ruski preparat hlorin E6, koji je napravio dr Borisov, a proizvodi se iz hlorofila.

- Hlorofil se vadi iz spiruline. Hlorin E6 kao preparat sadrži ceo kompleks vitamina i minerala koji su bliski čovečjoj formi, pa se unošenjem u organizam aktiviraju sve njegove odbrambene sile. Pod uticajem laserskog zraka, čija je dužina ista kao ultraviolentnog, iz tog preparata se oslobađa aktivni kiseonik. Imunitet se vraća u prirodno stanje i počinje da se bori sam sa tumornim ćelijama. Glavna osobina tumorne ćelije je da voli da ždere, a mi to koristimo kao oružje protiv njih - naglašava doktor Borisov.

On se u lečenju kancera koristi i drugim principom, a to je sklonost maligne ćelije ka beskrajnom razmnožavanju.

- Razmena u tumornoj ćeliji je veća nego kod zdravih, a mi joj dajemo da jede hlorin. Kancerogene ćelije nemaju pore i kiseonik se u njima tako brzo skuplja da one bukvalno pucaju iznutra. Zdrave ćelije hlorofil ne napada, one ostaju cele i neoštećene. Poznato je da svaki organizam poseduje kancerogene ćelije i, kada je imunitet oslabljen, one napadaju - objašnjava dr Borisov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading