GASE ŽEĐ I TOPE MASNE NASLAGE: Ova ČETIRI napitka su idealna za letnju sezonu!

Autor:

Lifestyle

13.07.2020

22:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada je idealno vreme da se odviknete od zaslađenih sokova i bespotrebnog unošenja dodatnih kalorija kojih verovatno niste ni svesni. Kako bi utolili žeđ, isprobajte ove prirodne napitke i namirnice koje, osim što su ukusne, ubrzavaju metabolizam.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Voda - je najvažniji saveznika zdravog načina života, bez obzira držite li dijetu ili ne. Između ostalog, ona poboljšava probavni sistem, podstiče sagorevanje hrane, te doprinosi detoksikaciji organizma. No, ukoliko ne volite da pijete vodu, dodajte joj nekoliko kapi limuna. Limun će popraviti ukus, sadrži vitamin C i deluje kao čistač organizma. 

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Menta - osim što održava higijenu usne šupljine i eliminiše neugodan zadah, ima diuretičko delovanje, podstiče sagorevanje masnoća u organizmu i smanjuje apetit. U vodu možete da stavite sveže listove mente i nakon sat, dva procedite ili skuvajte čaj od mente i ohladite ga, piše "Miss7.hr".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ananas - ova egzotična voćka pomoćiće vam da postignete vitku liniju i samouvereno prošetate plažom za nekoliko meseci. Naime, enzimi koje sadrži ananas uklanjaju nadutost, te je ovo voće idealno za ravan stomak.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Zeleni čaj - sadrži polifenole, koji su odgovorni za pojačano sagorevanje masnoća. Poželjno je da ga pijete pre vežbanja, kako bi pojačali topljenje masnih naslaga. Jednu šoljicu kafe dnevno zamenite zelenim čajem jer ćete tako sniziti nivo holesterola u organizmu i zaštititi se od virusnih infekcija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading