Poklanjamo magazin "Ruski lekar": Otkrivamo najbolji način da zaustavite nekontrolisni plač bebe, a tu su i saveti za ishranu koja čuva vaše oči

Autor:

Lifestyle

13.05.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo magazin Ruski lekar, u kome možete da saznate korisne savete o prirodnom lečenju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U ovom broju otkrivamo najefikasniji način kako da zaustavite bebin nekontrolisani plač. Ova pojava ume da zabrine roditelje, a u stvari, radi se o grčevima u stomaku. Masažom bebinog stomaka olakšaćete tegobe i pomoći bebi da se smiri i opusti.

Vladimir Petrovič Filatov, ruski oftamolog sa ogromnim iskustvom, ističe kako je savršeni vid posledica zdrave i izbalansirane ishrane. U našem magazinu predstavljamo vam spisak namirnica koje će očuvati vaš vid i zdravlje očiju.

Tu su i korisna uputstva kako treba da regulišete ishranu dok pijete lekove. Neke namirnice mogu pojačati dejstvo lekova, a neke mogu smetati u uspešnom sprovođenu terapije. Ukoliko uzimate neki lek, pročitajte koaj je to hrana koja bi vama najviše odgovarala i ubrzala oporavak.

Tokom proleća priroda se budi, a lekovite biljke postaju dostupne za korišćenje u ishrani. Sremuš, bela rada, kopriva su pravi izvori zdravlja i trebalo bi da iskoristite ovaj period i što češće ih imati na trpezi. U našem pogledajte sjajne i ukusne recepte koji će zadovoljiti vaša čula, ali i doprineti tome da se bolje osećate.

Sve ove informacije kao i još puno zanimljivih priča možete pronaći u magazinu Ruski lekar, koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, kao i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana magazina Ruski lekar za 14. maj 2020. godine

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading