Srpski telegraf svakoga dana poklanja časopis "Kineska medicina"

Autor:

Lifestyle

30.03.2020

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uz štampano izdanje dnevnih novina Srpski telegraf, od četvrtka 2. aprila do srede 8. aprila, svakoga dana poklanjamo časopis "Kineska medicina", koji ne bi trebalo da propustite!

Foto: Srpski telegraf
"Kineska medicina" za one kojima je stalo do zdravlja

U novom časopisu koji će biti pred vama, moći ćete da saznate sve detalje o borbi protiv koronavirusa, savremene pošasti koja je zahvatila čitav svet.

U "Kineskoj medicini" možete i da pročitate sve o tome kako da se efikasno zaštitite od koronavirusa i koje su najbolje metode odbrane.

Kako teče oporavak od koronavirusa i koji je najbolji način da ojačate svoj imunitet, što je u ovim trenucima preko potrebno kako bismo lakše prevazišli pandemiju?

Savremena medicina još uvek nema efikasan odgovor na COVID-19, ali tu su lekovi iz prirode koji pomažu u ublažavanju simptoma i efikasno štite od zaraze.

U časopisu "Kineska medicina" pročitajte ekskluzivne ispovesti Kineza koji su se među prvima izlečili, a tu su i saveti za trudnice i majke kako da zaštite svoju decu od koronavirusa.

Sve ove priče i još puno korisnih informacija za efikasnu borbu protiv koronavirusa možete pročitati u časopisu "Kineska medicina", koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa svakoga dana, počev od srede 2. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading