Poklanjamo "Ruski lekar": Oslobodite se bronhitisa i dišite punim plućima

Autor:

Lifestyle

05.02.2020

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našim dragim čitaocima uz štampano izdanje Srpskog telegrafa poklanjamo dodatak "Ruski lekar", u kojem možete pronaći veliki broj informacija o prirodnom lečenju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

U sutrašnjem dodatku saznajte kako uz pomoć meda i đumbira možete da se oslobodite bronhitisa i otarasite se virusa koji uzrokuju zapaljenje disajnih puteva.

Zbog sve većih obaveza ljudi se ujutru često bude umorniji nego što su legli. Otkrijte koji je to najbolji položaj za spavanje iz kojeg ćete se svakog jutra buditi odmorni i puni energije.

U ovom periodu vlada velika najezda virusa. Uz pomoć ruskih lekara pročitajte recepte sa kojima ćete vrlo lako ojačati imunitet i podići odbrambenu snagu vašeg organizma.

Benigni čvorići na štitastoj žlezdi su sve češća pojava na tiroidnoj žlezdi. Uz pomoć čaja od ivanjskog cveća rešite se ovih neprijatnih tegoba na potpuno prirodan način.

Sve ove informacije, kao i još puno zanimljivih priča o zdravlju možete pronaći u dodatku "Ruski lekar", koji poklanjamo uz štampano izdanje Srpskog telegrafa, i na portalu Republika.rs

Foto: Srpski telegraf
Naslovna strana dodatka Ruski lekar za 6. februar 2020. godine

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading