RAZLOG DA SE RAZGOLITIMO: Spavanje bez odeće za srećan život

Autor:

Lifestyle

04.10.2017

04:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvuči čudno, ali odlazak u krevet bez odeće umnogome može poboljšati kvalitet vašeg života.

RepublikaFoto: pixabay.com
Spavanje bez odeće smanjuje stres

Bićete odmorniji, zdraviji i veseliji. Pre svega, naspavaćete se zahvaljujući spavanju bez odeće. Stručnjaci smatraju da nije zdravo spavati u pidžami jer će vam tokom noći biti pretoplo, zbog čega ćete se često buditi.

Spavanje bez odeće doprinosi zdravlju reproduktivnih organa kod žena. Takođe, ukoliko imate problema sa gljivičnim infekcijama, pustite reproduktivne organe da dišu i gljivice će se povući.

Odlaskom u krevet nagi bićete manje nervozni jer na ovaj način opada hormon stresa, kao i nivo depresije. Takođe, cirkulacija krvi je poboljšana i imaćete više energije tokom celog dana.

Zahvaljujući tome, osećaćete se samouverenije. Dodir posteljine po nagom telu će pojačati vaša čula, zbog čega ćete se osećati više seksi. To će doprineti i boljem, senzitivnijem odnosu sa vašim partnerom, a i stanje u spavaćoj sobi će biti bolje zbog senzitivnosti pri dodiru koju ćete početi da osećate kada budete spavali nagi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading