Ukus je odvratan, ali zato migrena nestaje momentalno! Napravite SOK od samo 2 sastojka i rešićete se glavobolje

Autor:

Lifestyle

30.11.2019

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Makar jednom u životu glavobolju je imalo 99,9 odsto svetske populacije. Problem počinje da se javlja kada migrena postane hronična tegoba, a da biste olakšali sebi muke možete da napravite prirodni lek u kućnoj radinosti i to sa samo dva sastojka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Predložena metoda lečenja od migrene je veoma jednostavna:

Sve što će vam biti potrebno je so i limunov sok.

Kao prvo, treba da izaberete so. Idealno je da bude visokog kvaliteta. Najbolje je koristiti Himalajsku kristalnu so, jer je veoma obogaćena mineralima. Ova so sadrži 84 elementa, što je više nego dobro, ako se uzme u obzir da nauka poznaje njih 118.

So vas može spasiti glavobolje, migrene, povećati nivo seratonina u krvi, ojačati nervni sistem, normalizovati kiselo-alkalni balans u organizmu.

RepublikaFoto: Photo by Randy Fath on Unsplash

Dakle, ono što treba da uradite jeste da u čašu sipate sok od 2 sveže ceđena limuna i dodate u njega 2 kafene kašike soli. Promešate, preručite u veći sud i u to dodate čašu (200 ml) vode. Napitak promešajte i ispijte u jednom gutljaju.

Na ukus je – odvratno! Ali, ovaj napitak deluje momentalno, kao da je prava magija! Za samo nekoliko minuta osetićete veliko olakšanje, bol će postepeno početi da jenjava.

Napomena: Napitak se ne preporučuje osobama sa visokim krvnim pritiskom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading