Srpski telegraf poklanja dodatak "Ruski lekar": Rešite se gorušice, ovo su prirodne metode za miran stomak!

Autor:

Lifestyle

04.09.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gorušica može da bude ozbiljan problem ukoliko je učestala i stalno se iznova vraća, pa vam od života pravi pakao! Srpski telegraf poklanja dodatak "Ruski lekar" koji otkriva neverovatan i veoma dostupan napitak za otklanjanje ove neprijatnosti.

Osim napitka, potpuni učinak se očekuje ukoliko izvršite i korekciju ishrane. Potrebno je osluškivati svoj organizam i obratiti pažnju na to koje nam namirnice ne prijaju. To vrlo često mogu biti i začini, ali i način na koji se hrana priprema. Sve to treba uzeti u obzir u borbi protiv gorušice.

Osim toga, "Ruski lekar" se bavi i velikom temom, a to je potomstvo. Veliki broj parova u Srbiji ima problem sa plodnosšću i žene sve teže ostaju u drugom stanju. Razlog tome je i nezdrav život, a o svim promenama koje treba da napravite ukoliko želite da postanete roditelji, možete pročitati u našem dodatku.

Foto: Republika

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading