Prirodni recept koji vas čeka u "Ruskom lekaru": Saznajte kako da se zaštitite od krpelja!

Autor: Republika

Lifestyle

10.04.2019

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U najnovijem dodatku "Ruski lekar" pronaći ćete rešenje za mnoge boljke.

RepublikaFoto: pixabay.com

Spas od krpelja

Boravak u prirodi može da se pretvori u neprijatno iskustvo i to upravo zbog upornih parazita - koji zaposednu travnate površine čim se povuče snežni pokrivač. U našem tekstu saznaćete kako da se zaštitite od ovih napasti potpuno prirodnim preparatima...

5 zdravih zamena za šećer

U prošlosti su ljudi konzumirali od jedne do maksimalno dve kašičice šećera, dok je danas taj broj troduplo veći. Rafinisani šećer, osim što izaziva dijabetes, dovodi se i u vezu i sa bolestima jetre i srčanih oboljenja. Ako želite da sačuvate svoje zdravlje, a ipak jedete ukusnu hranu, otkrićete koje su to namirnice koje su dovoljne slatke, a ne škode...

Pobedite prolećnu alergiju

Sa dolaskom toplijih dana kijavica, curenje nosa, grebanje u oku i grlu su česta pojava. Na sreću ima mnogo načina da ublažite simptome i uživate u najlepšem dobu godine. Ruski alergolog Irina Aleksejeva otkrila je za "Ruski lekar" kako ćete se prirodnim putem rešiti alergije, a da vam novčanik ne ostane prazan.

Odgovori na sva ova pitanja čekaju vas u besplatnom dodatku "Ruski lekar" koji izlazi sutra 11. aprila, kao i svakog četvrtka, zajedno sa dnevnim izdanjem Srpskog telegrafa.

Foto: Republika

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading