Izlečićete se preko noći: Ovo je najstariji prirodni lek protiv kašlja!

Autor: Republika

Lifestyle

01.02.2019

05:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaboravite na uporni kašalj koji vam razdire pluća. Dovoljno je da sebi spremite ovaj prirodni lek.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kombinacija meda i crnog luka od davnina je poznata kao izuzetno efikasan prirodni lek od kašlja. Prednost ovih prirodnih lekovitih sastojaka je ta, što ih možete nabaviti u svako doba godine, a vrlo verovatno je da čete ih uvek imati pri ruci, u vašoj kuhinji.

Takođe, kada pripremate preparate od ovih sastojaka, znate šta ste koristili od sastojaka za razliku od kupovnih sirupa ili drugih proizvoda koji neretko sadrže konzervanse, veštačke boje mirise.

Priprema

Odaberite finu i zdravu glavicu crnog luka, srednje veličine. Luk oljuštite i isecite.  Stavite u dublju činiju i prelijte medom. Činiju prekrijte tacnicom ili folijom za domaćinstvo i ostavite na sobnoj temperaturi da prenoći. Sutradan ujutru, smesu procedite kroz gustu gazu ili cediljku. To je doza za jedan dan.

Uzimajte po jednu kašiku sirupa na svaka dva sata, možete i češće. Sigurno ćete već nakon kratkog vremena osetiti da lakše dišete i ubrzo ćete početi da iskašljavate.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading