(VIDEO) Oblikujte zadnjicu u jednom potezu: Ovu vežbu ćete obožavati!

Autor: Republika

Lifestyle

30.12.2018

01:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovu vežbu možete uvrstiti u vaše vežbanje jer ne oduzima mnogo vremena, a praktična je. Možete je raditi i u sklopu zagrevanja, ukoliko ne radite druge vežbe.

RepublikaFoto: pixabay.com

Vežba Side Lunge idealna je za brzo oblikovanje zadnjice, a možete je raditi i dok slušate audio knjigu, gledate film ili učite novi jezik. Što ih više radite, bićete jači i mobilniji. Ova vežba učvrstiće vašu zadnjicu, ali i noge.

U početnom stavu potrebno je da raširite noge u širini ramena. Desnom nogom zakoračite u stranu što više možete i čučnite na nju tako da vam leva noga bude istegnuta skroz. Bitno je da su vam leđa ispravljena, a stopala ravna. Uradite između 8 i 12 puta s desnom nogom, pa ponovite istu vežbu s levom nogom. Uradite 3-4 seta.

Kada ojačate, ovu vežbu možete unaprediti tako što ćete se, kada čučnete jednom nogom, dizati i spuštati u toj pozi. To će još više doprineti obliku mišića zadnjice i nogu. Savetuje se da ove vežbe radite dva do tri puta nedeljno.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading