Evo šta se dešava sa ženskim telom kada je u lošoj vezi

Autor: Republika

Lifestyle

11.11.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko obratite pažnju na fizičke, mentalne i emotivne znakove koje vam vaše telo šalje, moći ćete da živite lepšim životom.

RepublikaFoto: pixabay.com

Evo kako žensko telo pokazuje na 6 načina da ona pati za nekim muškarcem ili da je u vezi sa pogrešnim.

Manje se smejete

Kada ste zaljubljeni, trebate da mislite na tu osobu i smešite se. Možda možete da slažete druge da ste srećni kada pričate o osobi sa kojom ste u vezi, ali vaše telo neće da sakrije istinu od vas. Ukoliko se ne smešite kada pomislite na osobu sa kojom ste, onda trebate da pogledate dublje u vaše srce i potražite odgovor. Ako se osećate tužno kada ste sami, ali ne zato štoi vam nedostaje, zapitajte se šta vi zapravo osećate prema toj osobi.

Nedostatak samopouzdanja

Vi trebate da se osećate kao rok zvezda stalno, a muškarac treba samo da upotpunjuje vaš život ne da ga kvari. Džentlmen će se uvek potruditi da nejgova dama bude dovoljno voljena i poštovana zbog čega će vaše samopouzdanje samo rasti. Ukoliko ste ispunjeni sumnjama i nesigurnostima,verovatno niste sa pravim partnerom i zslužujete bolje.

Emotivno ste iscrpljeni

Nijedna veza nije apsolutno savršena, ali kada ste zaljubljeni trebalo bi da se osećate revitalizovano. Ako se osećate emotivno istrošenim ili čak fizički umorno u vezi u kojoj ste, vreme je da nastavite dalje.

Poričete osećaj koji imate

Žene su izuzetno intuitivna bića i emotivno su veoma inteligentne. U dubini duše, znate da li vas vaša veza ispunjava. Ponekad kada zaista želimo da naša veza funkcioniše možemo da probamo da prevarimo sebe, nađemo izgovore za partnerovo ponašanje ili da ubedimo sebe da ostanemo kada treba samo da se okrenemo i odemo.

Ne stavljate sebe na prvo mesto

Veze ponekad uspevaju kada osobu sa kojom ste stavite na prvo mesto i kada one to isto urade. To je nesebična i bezuslovna ljubav. Ukoliko vaše potrebe nisu ispunjene i vi patite, u velikom ste problemu.

Vi ste svedok umesto da budete učesnik

Lako je zapasti u rutinu i pustiti strast da umre. Godišnjice i dani koji slave vašu vezu treba da budu izvor radosti. Ukoliko osećate da samo radite nešto kako biste ispunili obavezu za rođendan ili Dan zaljubljenih, onda vam treba neko ko će doneti uzbuđenje u vaš život.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading