Ovako izgleda jedan dan života preljubnika i evo šta im preljuba znači

Autor: dailymail.co.uk

Lifestyle

12.10.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preljubnici se sve bolje snalaze sa zakazivanjem sastanaka ljubavnicama i održavanjem braka

RepublikaFoto: pixabay.com

Kada reše da varaju, preljubnici moraju da imaju jasno razvijenu strategiju i pravila kako bi njihova afera ostala neotkrivena i kako ne bi bilo posledica i rizika da se afera raskrinka.

Agencija za online upoznavanje Ešli Medison sprovela je istraživanje među ljudima koji čine preljube. 1.600 članova odgovaralo je na pitanja u vezi partnera sa kojim varaju, kada se čuju sa njima i kada odlaze na tajne sastanke.

Prema podacima istraživanja, preljubnici misle na njihove ljubavnike i ljubavnice odmah pošto se probude i kontaktiraju ih veoma često tokom radnog vremena.

Više od dve trećine preljubnika je u braku preko 10 godina, dok je 44 odsto njih izjavilo da su imali aferu koja je trajala godinu dana ili kraće. Većina onih koji su imali ljubavnika i ljubavnicu izjavili su da su ih najčešće kontaktirali tekstualnim porukama.

Foto: pixabay.com

Zanimljivo je to što je 47 odsto njih reklo da su u kontaktu sa osobom sa kojom imaju aferu često i da se čuju jednom do dva puta dnevno, dok je 42 odsto njih toliko puta kontaktiralo i supružnike. Podaci su pokazali da više od polovine preljubnika prekine posao kako bi se javili svojim ljubavnicima, dok 73 odsto njih to ne bi uradilo za supružnike.

Veliki broj preljubnika reklo je da švrlja sa strane, ali žele da ostanu u braku. Iako žive srećnim porodičnim životom sa supružnicima, njima fali nešto sa strane kako bi imali kompletnu sliku. Za neke je to seks, a za neke samo pomisao i potvrda da su nekome ipak seksualno privlačni.

Iako je noć za mnoge idealno vreme da se vide sa ljubavnikom, mnogi su izjavili da obično čekaju da prođe 21 čas za tajni sastanak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading