Pamet ili srce? A pobednik je...

Autor:

Lifestyle

10.10.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Većina ljudi veruje kako ne možemo birati u koga ćemo se zaljubiti...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

Kada je reč o zaljubljivanju, teško je objasniti zašto, kada i u koga ćemo se zaljubiti. S druge strane, ponekad se zaljubimo u prolazu, a ponekad se pojave duboki osećaji, pa ako od veze ne bude ništa, ostanemo tužne i slomljena srca.

Međutim, prema nedavnim istraživanjima, ni zaljubljivanje ne traje večno. Naime, naučnici su u jednoj anketi otkrili da se prosečan čovek istinski zaljubi samo četiri puta u životu!

Prema istom istraživanju prosečan čovek se skrasi u 27. godini, a 33 odsto ostane verno svojoj prvoj ljubavi. Čak 61 odsto ispitanika priznali su da žale što su pustili ljubav svog života da ode od njih, a osam od deset su se fatalno zaljubili u najmanje jednu osobu u dvadesetima, četiri od deset u tridesetima, a troje od deset u četrdesetima.

S druge strane, otkriveno je da se 41 odsto nas najmanje jednom zaljubi u nekog u koga nismo smeli, a neki to urade više puta. Jedan od 20 priznaje da je istu grešku ponovio pet ili više puta – na listi "zabranjenih" našli su se partner najboljeg prijatelja ili prijateljice, stranca, a navedeni su čak i roditelji najboljeg druga. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading