Muškarac vam za svoje fantazije nikad neće reći, ali biste ga sa ova tri poteza izludeli

Autor: Srbijadanas.com

Lifestyle

29.09.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarci vam neće reći baš sve o seksu. Govore samo neke od svojih seksi tajni, dok se ostalih možda i stide

RepublikaFoto: pixabay.com

Iako su muškarci uglavnom otvoreni kada je u pitanju seksualni život, oni ipak neke od svojih seksi fantazija zadržavaju za sebe.

Evo tri najučestalije želje muškaraca, koje vam nikada neće tražiti, već samo očekivati.

"Prljavi" razgovori

Izgovaranje seksi fraza tokom intimnog odnosa neke muškarce dodatno uzbuđuje. Samo jedna rečenica može maksimalno da razbukta njihovu maštu i seksualnu želju. Mnogi misle kako se pod "prljavim" govorom misli na vulgarnosti, ali najefikasniji je zapravo onaj govor u kojem žena svom partneru jasno opisuje šta želi od njega u tom trenutku.

Foto: youtube.com/Daily News
Porno film

Scena iz filma za odrasle

Istraživanja su pokazala da muškarci mnogo više gledaju filmove za odrasle, a često u njima traže i podsticaj za vruće igrice u privatnom seksualnom životu. Retki od njih će priznati da bi ponekad rado "odglumili" neku od scena zato što im je neprijatno da priznaju da su se inspirisali filmovima za odrasle.

Vi sami u "akciji"

U anketi jedne poznate web stranice za upoznavanje partnera muškarci su priznali kako obožavaju da gledaju svoje partnerke dok se one samozadovoljavaju. Ima nešto naročito uzbudljivo u tom posmatranju žene tokom tih trenutaka. Muškarci su otkrili kako im se to najviše sviđa zbog saznanja da je žena u tom trenutku maksimalno sigurna u sebe, poznaje svoje telo i ne stidi se vlastitog zadovoljstva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading