BOLJE BUDITE SAME, DOK SE NE POJAVI ONAJ KOJI ĆE RADITI OVIH PET STVARI

Autor:

Lifestyle

04.09.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne ulazite u vezu sve dok ne nađete nekoga ko će uraditi sve da budete srećni, ko će uzeti u obzir vaše potrebe i osećanja, i kome ćete biti prioritet.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Ne želi da vas promeni

Budite sami sve dok se ne pojavi onaj koji neće pokušati da vas promeni, kojem ćete se sviđati i s dugom i kratkom kosom, na čiji odgovor u dopisivanju nećete morati da čekate dva sata i onaj koji će uvek biti iskren. 

Pruža sigurnost

Osoba s kojom se nećete osećati nesigurno i koja će vas zaštititi vredna je vaše pažnje. Važno je osećati se sigurno uz nekoga jer to znači da nema "psiholoških igrica" zbog kojih nećeš biti sigurna u namere te osobe.

Osećaj leptirića u celom telu a ne samo u stomaku

Budi s onom osobom koja će te "oboriti s nogu", ali u pravom smislu. Zaljubljenost može biti samo prolazna, ali budi s onim koji će izazvati "osećaj leptirića" u celom telu a ne samo u stomaku. Takođe, važno je da se uz njega osećate najlepše čak i u vašem najgorem izdanju.

Prvi ste na listi prioriteta

Budite sami sve dok ne upoznate nekoga bez koga nećete moći da zamislite svoj život i ne trošite svoje vreme na one koji ga ne zaslužuju. Neko ko je zaista vredan vaše pažnje učiniće sve kako bi bili prioritet i prvi na njegovom "rasporedu".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading