Ne znate šta je ASTRALNI S*KS? Užitak je duplo veći nego kod običnog!

Autor: Prva

Lifestyle

28.06.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trend u seksu se zasniva na vantelesnom iskustvu, a obećava veće i dublje povezivanje partnera...

Foto: pixabay.com
U ovom odnosu važno je da vam se duše spoje

Kada je reč o zahuhtavanju strasti u krevetu, mnoge žene su spremne da se služe seks igračkama ili probaju neke od sado-mazo fora.

Iako se možete zabaviti na razne načine, te pronalaziti nove poze koje donose dodatni nivo uzbuđenja, ponekad je dobro okrenuti se trendovima.

Sudeći po pisanju stranih portala, u poslednje vreme je poraslo interesovanje parova za astralni seks koji pruža neverovatno vantelesno iskustvo dok imate seks.

Astralna projekcija se najčešće opisuje kao osećaj koji se javlja kada sanjate i u isto vreme osećate da padate, pre nego što se vaše telo probudi.

Astralni seks je kombinacija trenutnog momenta i seksualnog odnosa. Tvrdi se da stvara neverovatno intimno iskustvo dok duša putuje van tela, piše "Meri Kler."

Guru za astralna putovanja Stiv Džons veruje da svi ljudi imaju mogućnost da imaju vantelesni seks sa drugom dušom,. Umesto da se fokusira na fizičko, astralni seks u prvi plan povezuje dve duše, na dubljem, duhovom nivou.

- Povratna reakcija je veoma važna prilikom seksualnog odnosa, i to je nešto što je zaboravljeno u fizičkom svetu - objašnjava Stiv.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading