OVA POZA U SEKSU TROŠI VIŠE KALORIJA NEGO TRČANJE!

Autor: svetplus.com, Republika

Lifestyle

20.06.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U zavisnosti od poze, broj kalorija tokom seksa može se povećati. Veoma intenzivno vođenje ljubavi može da rastopi čak 350 kalorija, što je kao pola sata trčanja na traci u teretani.

RepublikaFoto: pixabay.com
Evo koliko je seks zdrav

Poza "ona je gore"

Kada je reč o ovoj pozi, muškarac će tokom nje da izgubi veoma malo kalorija, a žena prosečno 122. Više kalorija "otopiće" ako ne sedi na partneru, već je u čučećem položaju - to povećava broj potrošenih kalorija na 172. Ovom pozom jačaju se i mišići nogu, zadnjice i donjeg dela stomaka.

Misionarski položaj

U ovoj pozi muškarac će za pola sata seksa umerenog tempa potrošiti 143 kalorije, a žena samo 44. Ako žena želi više naslaga da "otopi", treba da podigne zadnjicu prema partneru i spušta je, prateći njegov ritam. To je odlično i za toniranje mišića nogu, zadnjice i trbuha.

Dogi-stajl

U ovoj pozi žena prosečno sagori 98 kalorija, a muškarac 151. Ukoliko žena želi da izgubi više, onda treba rukama da se osloniti na zid i na taj način će trošiti 118 kalorija. Osim toga, jačaće mišiće ruku i ramena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading