OKUPAJTE SE U SEKSIPILU: Ovi parfemi izluđuju muškarce

Autor: Republika

Lifestyle

08.05.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postoji jedna stvar kod koje su svi muškarci složni. Reč je o mirisnoj noti koju žena bira. Postoje tri sasvim konkretne mirisne kompozicije kojima muškarci jednostavno ne mogu odoleti.

RepublikaFoto: pixabay.com

Predstavljamo vam tri mirisa zbog kojih će svaki muškarac odlepiti:

1. Citrusni mirisi

Parfem koji miriše na pomorandžu, limun ili grejp je savršen za leto. To misle i muškarci koji vole takve voćne i lagane mirise. Decentan parfem je savršen razlog da vam se približi kako bi mogao uživati u mirisu.

2. "Sveže ustuširana"mirisi

Ako uvek mirišete kao da ste tek izišli ispod tuša, sigurno vam ne može odoleti ni jedan muškarac. Mirišete poput sveže presvučenog kreveta, a on mora odmah pomisliti na to kako bi bilo da se sa vama mazi ispod čaršava… Parfem najbolje deluje kad ga malo stavite u kosu - decentno, ali dugo miriše.

3. Miris vanile

Mirišete kao mirisna sveća ili osveživač za auto? To i nije baš seksi. Međutim, s malo decentnog parfema s notom vanile, delovaćete ženstveno i privućićete svakog muškarca. Dva do tri "špricanja" su savršeno dovoljni - samo nemojte preterivati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading