VERNOST NA ISPITU: Ovo su jasni pokazatelji da vaš muškarac "švrlja"

Autor: Republika

Lifestyle

30.03.2018

23:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vernost je glavni temelj svake veze i jako je bitna za zdrav odnos, a evo kako da prepoznate muškarca koji voli da “švrlja”.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ukazujemo vam na najčešće laži koje izgovaraju ženskaroši, a pomoću kojih ih možete prepoznati na vreme i rešiti se dalje patnje i bola.

Ne zaslužujem ja tebe

Želi da vas navede da vi prekinete sa njim jer on nema za to hrabrosti. Ne želi da vam prizna da vas je samo iskoristio.

Izvini nisam video poruku

Današnja tehnologija je toliko napredovala da ne može da se desi da neko ne vidi poruku ako ne želi. Ovo je prvi pokazatelj da mu nije stalo i da želi da vas ignoriše.

Ne želim da uništim naše prijateljstvo

Ovom izjavom on želi da se ogradi i na kulturni način vam kaže da ne oseća ništa prema vama. Ne zaboravite da ljubav nastaje iz prijateljstva!

Nisam još spreman za vezu

Ova rečenica može da ima samo dva zaključka. Prvi je da je izašao iz dugogodišnje veze i da samim tim ima loše iskustvo i želi da bude malo na distanci. A drugi, da je hteo samo da vas zavede i ništa više.

Ja nisam kao ostali muškarci

Svaka žena želi da čuje ovu izjavu jer sa njom švaler kupuje ženino poverenje i u startu je tom rečenicom navodi na to da je jedinstven i poseban i pokazuje kako ste stvoreni jedno za drugo. Razmislite dobro da li je zaista tako ili mu je to još jedan lukavi trik.

Pošalji mi bar jednu sliku da te vidim, meni možeš verovati

Nikako ne smete da šaljete vaše slike. Ko zaista želi da vas vidi ili bude sa vama, videće vas uživo, a ne preko slika.

Ti nisi kao ostale devojke

Svaki švaler će vam reći sve što prija vašim ušima samo da biste pali u njegov zagrljaj. Naravno, ova izjava nije vredna toga da mu odmah dotrčite.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading