JEDNA STVAR U SEKSU IZLUĐUJE MUŠKARCE, ali je ženama GADNA

Autor: Republika

Lifestyle

17.03.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj muškaraca "otkida" na ovu "stvar" tokom seksa, ali mali je broj žena spreman da ih time i obraduje, posebno ako nisu u ozbiljnoj vezi!

RepublikaFoto: pixabay.com

Reč je o ejakulaciji u usta, što je za muškarce vrhunac seksa, dok žene uglavnom sa gnušanjem gledaju na to. Međutim, možda ne bi bilo loše da ovom činu date "šansu".

Jačem polu ovo predstavlja vrhunac, jer gutanje sperme zapravo predstavlja jedan veoma intiman čin – ukazuje na to da ste prihvatili njegovo telo, njegov miris i ukus. Isto tako, muški orgazam prilikom oralnog seksa neuporedivo je bolji ako ne mora da vadi penis iz usta partnerke neposredno pre ejakulacije.

Kada partnerka proguta spermu za muškarca je to neopisivo iskustvo i oralni seks dobija svoju pravu dimenziju. Žene nisu  oduševljene tom idejom, nekima to predstavlja čak i poniženje, s obzirom na to da se radi o isključivo muškom užitku. Osim što je veoma intimna i uzbudljiva, ejakulacija u usta ponekada može da bude i praktična. Nema ostataka sperme po telu ili posteljini i ne morate uspaničeno u potragu za peškirom.

Ako volite svog muškarca i predano radite na tome da unapredite svoj seksualni život, ovo je nešto što morate da mu pružite. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading