Žene ili muškarci: OTKRIVENO KO VIŠE MASTURBIRA!

Autor:

Lifestyle

05.03.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Masturbacija označava samostimulaciju genitalija kako bi se dostiglo seksualno uzbuđenje i zadovoljstvo, najčešće do trenutka orgazma. Saznajte da li je to češća aktivnost za žene ili muškarce.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Razlike svakako postoje. 

Iako često mislimo suprotno, te razlike nisu tako drastične. Pomenuto ispitivanje otkrilo je da 88 odsto žena masturbira, a to čini 96 procenata muškaraca. 

Anketa je otkrila i načine na koje muškarci i žene masturbiraju. Naime, 40 procenata žena čini to bez seksualnih igračaka, isto radi čak 90 odsto muškaraca. 

 



Kada je u pitanju vreme koje odvajaju za ovu "radnju", žene masturbiraju dva puta nedeljno, prosečno 13 minuta, a muškarci dva puta više i na masturbiranje troše u proseku 14 minuta, piše na portalu "Superdrug Online Doctor".

 


Osim dobrog osećaja, masturbacija je dobar način za smanjenje seksualne tenzije koja se može razviti tokom vremena, naročito kod ljudi koji nemaju partnera ili kod onih čiji partneri nisu raspoloženi ili dostupni za seks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading