Zašto vas zove MACO, KUCO, ZLATO ili MEDIĆU?

Autor: Telegraf

Lifestyle

27.02.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako vam vaš partner tepa to na prvi pogled može biti slatko, mada je nekima i degutantno, ipak, priča o tepanju se tu ne završava.. Svako "kuco", "zlato" i "zeko" znači nešto, evo i šta.

RepublikaFoto: pixabay.com
To kako vam tepa, govori mnogo o tome šta misli o vama

Iako se mnogima to čini pomalo ljigavo i nadasve otrcano, zaljubljene osobe tepaju jedna drugoj, za to postoji i naučno objašnjenje

Kad ste sami, a ponekad i u društvu, vaš dečko vas zove raznim nadimcima, mazno vam tepa… Jeste li znali da njegovo tepanje može svašta otkriti o njemu, a i o vašoj vezi.

Naučnici tvrde da se tepanjem i "dečjim govorom" nesvesno vraćamo u detinjstvo, delimično iz razloga jer je ljubavna veza biohemijski strukturirana jednako kao i naš prvi doživljaj ljubavi u detinjstvu – ljubavi naših roditelja.

Međutim, nije potpuno svejedno što vam govori partner – obratite pažnju, jer njegovo tepanje može puno toga otkriti o njemu. 

1. Slatkišu, mišiću, zečiću

Raznorazne umanjenice pokazuju da se vaš dečko oseća snažnijim dellom vaše veze. Smatra se vašim zaštitnikom. S jedne strane to je slatko, a s druge strane može dovesti do toga da vas ne doživljava ozbiljno.

2. Zlato

Dooooosadnooooo! Moraš znati da je on sve svoje biše devojke tako zvao, a verovatno će i one posle tebe. To je definitivno najdosadnije što ti može reć.

Foto: pixabay.com

3. Princezo ili anđele

On je pravi romantičar.Međutim, kad ti se ne razgovara s njim ili si ljuta na njega, pokušava da te omekša tim „nadimkom“. Pripazi da se neće uskoro osjećati kao princ samo zato jer te zove „princezo“.

4. Kraljice

Ako te ne zove princeza, nego kraljica, to znači da je vaša veza na sasvim drugom nivou. U ovom trenutku ti jede iz ruke – ali, pazi da se i ti prema njemu ponašaš kao prema kralju.

5. Bejbi ili mediću

Ovi nadimci neretko znače da te posmatra kao seksualni objekt, a ne kao svoju partnerku. Možda nema tako ozbiljne planove kao što ti se to čini…

6. Bucka, knedlica, bomba

Ovi nadimci nisu nimalo simpatični i to je njemu verovatno jasno. Međutim, time pokazuje da te voli usprkos tvojim, malim manama (ili upravo zbog toga). A to je stvarno jako slatko!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading