Ovako ga NIKADA nećete zavesti!

Autor: Kosmopolitan, Republika

Lifestyle

18.02.2018

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ako želite vezu sa dečkom u koga ste ludo zaljubljeni, potrudite se da ne pravite neke od ovih grešaka.

RepublikaFoto: pixabay.com
Zbog ovih stvari, momci beže od vas

1. Ulažete previše truda

Nemojte preterivati s dvosmislenim izjavama poput one da volite dobar hot-dog ili da pokušavate da zavodnički ispijate piće dok mu u isto vreme namigujete. U nekim slučajevima namigivanje izgleda isforsirano. Ne pokušavajte da ga zadirkujete pričajući poput porno zvezde jer seksi i zabavno je samo ono što je spontano.

2. Ubijate spontanost

Muškarci cene kada nedeljama tajno u mislima pletete zaveru da ih raspametite u krevetu, ali sve pada u vodu ako se striktno držite strastvenog plana i ne dopuštate odstupanja. Ako vam zagori večera i počnete da se ljubite već na kauču, opustite se. Možda to neće biti noć kakvu ste očekivali, ali verujte, čim dobije "glavno jelo", biće zadovoljan, a noć savršena.

RepublikaFoto: pixabay.com

3. Očekujete previše seks-eksperimenata

Obuzeće ga panika ako mu odjednom ponudite kondom s nekim ukusom. Ako uz to izvadite lisice s krznom i još koji omiljeni dodatak, moguće je da vaša zbirka sadrži neke zgodne aparatiće koje on do tada nikada nije imao priliku da vidi i misli će mu skrenuti u drugom smeru. Počeće da se pita da li vam je on uopšte potreban uz svu tu "mehanizaciju".

4. Ponizili ste ga u javnosti

Ako se loše ponašate u blizini vama stranih ljudi, to je nekim momcim isto kao da pred drugima jedno drugo zovete slatkim nadimcima (koji bi trebali ostati među vaša četiri zida) ili kao da ste celom svetu otkrili kako je redovno pratio "Oprah show". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading