5 SAVRŠENIH POZA ZA NOVOGODIŠNJI SEKS!

Autor: Republika

Lifestyle

29.12.2017

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sezona praznika je idealno vreme da se zbližite sa partnerom, ali i isprobate neke nove poze koje će obogatiti vaš seksualni život.

RepublikaFoto: pixabay.com

Božićni irvas 

Kod ove poze neobičnog naziva žena treba da se spusti na koelna, dok partner zauzima isti položaj iza nje. Potom žena se podupire rukama i sedne na njega. Muškarac ima slobodne ruke, te može da istražuje telo svoje partnerke, a za jači pritisak najbolje je da obgrli. 

Džingl bels 

Dok partner treba da legne na leđa i blago raširi noge, žena sa okrenutim leđima sedan a njega. Muškarac ima svu slobodu i kontrolu, pa samim tim određuje tempo. 

Spuštanje niz dimnjak 

Ova poza je idealna za stimulaciju G tačke, te je žene obožavaju. Spuštanje niz dimanjak ćete izvesti najlakše tako što će partner da sedne sa ispruženim nogama, a žena treba takođe da sedne, a noge da prebaci preko njegovih bokova. Kako bi lakše izveli ovaj položaj, neka muškarac obuhvati vaše noge ispod kolena. 


Božićni bombon 

Božični bombon savetuju da praktikujete u borvi protiv mamurluka. Sve što treba da uradite je da legnete jedno nasuprot drugog, dok noge treba da savijete u kolenima i isprepletite ih međusobno. Pronađite ritam i prepustite se strastima. 

Tiha noć 

U slučaju da praznike slavite sa porodicom i prijateljima i potrebno je da budete tihi, poza tiha noć će biti idealna za vas. Zapravo, reč je o klasičnom misionarki u kojoj treba da imate što laganije pokrete. Uz nežno tljanje i po koji uzdah postići ćete odličan orgazam.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading