NE MOŽETE BEZ VIBRATORA? Ovih nekoliko stvari treba obavezno da znate

Autor: Republika

Lifestyle

23.12.2017

00:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako postoje godinama i mislite da znate sve o njima, postoje neka pravila koja morate da ispoštujete kada je reč o upotrebi vibratora.

RepublikaFoto: facebook.com/Lilith
Svaki vibrator ima svoj način upotrebe 

Od jednostavnih vibratora klasičnog oblika do onih koji su sve samo ne obični, svaki vibrator dolazi sa određenim uputstvom i pravilima za upotrebu. Da biste uživale na pravi način, sledite sledeća pravila.

Ne stavljajte vibrator tamo gde mu nije mesto

Postoje vibratori posebno dizajnirani za anus, a većina klasičnih to nije. Problemi do kojih može doći su izuzetno neugodni, a inkontinencija je samo jedna od njih. Ako želite igračku za "zadnji ulaz" bolje nabavite onu koja je napravljena specijalno za to.

Morate se držati određenog redosleda

Kada je reč o stimulaciji anusa vibratorom, morate da poštujete jedno prosto pravilo – nikad ga posle toga ne smete stavljati u vaginu. Valjda znate i sami zašto.

Izbegavajte lubrikant na bazi silikona

Razlog za to je krajnje praktičan – takav lubrikant će uništiti vaš vibrator. Ako vam je potreban lubrikant onda se bolje odlučite za onaj na bazi vode uz kondom koji ćete staviti na vibrator.

RepublikaFoto: pixabay.com

Testirajte vibrator pri kupovini na nosu

Vibrator obavezno testirajte tako što ćete vrh prisloniti na vrh vašeg nosa. Osećaj koji tako izazove je onaj koji ćete imati i "tamo dole".

Budite pažljivi kada putujete sa njim

Ako putujete avionom i sa sobom nosite vibrator, obavezno ga rastavite, piše index.hr. Izvadite mu baterije jer sigurno ne želite da počne da vibrira kada ne treba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading