"LOCKDOWN" POZA ĆE VAS DOVESTI DO LUDILA! Kažu da je ona jedina dobra stvar proizašla iz korone!

Autor:

Lifestyle

03.08.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Epidemija korone unela je dosta novina u naš život, pa tako nam je i u krevet unela jednu novu pozu koja je nazvana "lockdown".

Republika

Foto: Photo by We-Vibe WOW Tech on Unsplash

 

Za ovu inovotariju kažu da podjednak užitak priža i ženi i muškarcu - njemu omogućava da dominira (što jači pol voli), a ženama omogućava da bez veće muke dođu do vrhunca. 

Ona se povezuje se BDSM ( bondage, discipline, submission, masochism), a interesovanje za ovaj vid vođenja ljubavi je prema tvrdnjama britanskih medija, tokom pandemije koronavirusa, poraslo za neverovatnih 70 posto.

Da biste zauzeli ovu pozu - lezite na leđa i neka vaš partner klekne znad vas. Vi podignite noge na njegova ramena i namestite se kako vam prija.

A kako biste začinili ovaj položaj - koristite lisice ili kravatu da biste učvrstili ruke na krevetu i tako podstakli odnos dominacije i pokoravanja u vašem intimnom životu.

Stavite povez ili masku preko očiju što će dodatno pojačati vaša čula i dodati neizvesnost u miks.

Ova poza u seksu je odlična i pomaže vašem partneru da pogodi G-tačku i samim tim donese talase uživanja. A idealna je i za pripremu na uključivanje više pomagala tokom seksa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading