PRIUŠTITE MU MASAŽU EROGENIH ZONA KOJA ĆE GA RASPAMETITI! Mali trikovi velikih ljubavnica!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

28.07.2021

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zavođenje partnera prava je veština kojoj nisu vične baš sve dame, ali uz jednostavne trikove moći ćete svakog muškarca da dovedete do ludila.

Foto: pixabay.com
Masaža

Za dobar seks bitna je posvećenost oba partnera, mašta i malo truda, a kao rezultat dobićete zadovoljstvo o kojem ste samo maštali.

Masaža erogenih zona vašeg partnera će opustit, ujedno ćete btiti sa njim intimniji, a sve to može biti ujedno i najbolja predigra za vulkan strasti.

Masažu počnite blagim dodirom. Ruke prilagodite obliku partnerovog tela i polako pojačavajte pritisak. Pre nego prijeđete na slijedeći deo tijela, ublažite pritisak. Neka vas parner vodi kroz masažu i govori vam šta želi. 

Da biste masaži dodali čar, stavite ulje za masiranje u malu posudu i dodajte nekoliko kapi eteričnog ulja za aromaterapiju. Ta su ulja visoke koncentracije i ne valja ih koristiti sama ni primenjivati na najosjetljivijim delovima tela. Ulja od lavande  imaju umirujući učinak, mažuran opušta umorne mišiće, a ulje od sandalovine opušta i ima svojstva afrodizijaka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading