OVA POZA GARANTUJE ŽENSKI ORGAZAM! Usudite se da je isprobate i saznate zašto su devojke opčinjene njom!

Autor: Republika.rs

Lifestyle

27.07.2021

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

S vremena na vreme treba uneti novine u ljubavni život, te istraživanje novih poza svakako nije na odmet. Ova koju vam otkrivamo potpuno će vas oduševiti.

Foto: unsplash.com
seksi poza

Svi smo čuli za "Kamasutru", zbirku seksualnih poza koje će vas dovesti do erupcije strasti. Postoji bezbroj poza, međutim, većina ljudi nije toliko spremna da eksperimentiše, pa se često drži onih nekoliko ustaljenih.

Ipak, uz malo mašte možete poboljšati svoj seksualni život i doživeti orgazam o kakvom ste samo maštali.

Naime, reč je o pozi "snežni anđeo"  koja predstavlja pravi izazov u krevetu. Veoma je intimna, divlja, erotična i nešto zahtevnija za izvođenje. Ona se najviše dopada upravo ženama jer se tokom seksualnog odnosa  intenzivnije stimuliše pubični, kao i celog klitoralnog dela.

Ova poza se izvodi tako što žena treba da leži na leđima, a muškarac da je opkorači (slično kao u pozi 69). Potom žena podiže noge i obavija ih oko muškarčevih leđa, kako bi podigla svoju karlicu i tako vam omoguićila prostor da uđete u nju. Ona vas može uhvatiti za zadnjicu ili kukove i pomoći vam da se pomerate napred – nazad.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading