OVO SU ČETIRI STVARI ZA KOJIMA MUŠKARCI ČEZNU TOKOM ODNOSA! PRIUŠTITE im ih ako želite da budu zadovoljni i NE PITAJTE mnogo!

Autor: Republika

Lifestyle

19.06.2021

17:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok se žene opterećuju sitnicama tokom vođenja ljubavi, muškarcima je bitna samo jedna stvar odnosno da uživaju u seksu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ukoliko još niste shvatili šta zapravo muškarci žele u seksu, pročitajte sledećih četiri stvari:

Orgazam

Kada uopšte pomisle na seks, muškarci pomisle i na orgazam. To im je glavni cilj, stoga ga nemojte slučajno prekidati ako on nije postigao vrhunac ili ga previše odgađati.

Komplimenti

Muškarci vole komplimente na račun umeća u krevetu. Njima je važno da uživate i da mogu da vas zadovolje. Zato pohvale ne zadržavajte za sebe jer će njemu sigurno biti drago čuti da ste zadovoljne njegovim nastupom.

Upaljena svetla

Muškarci uživaju da vas gledaju tokom seksualnog odnosa i sigurno neće primetiti vaše sitne nedostatke kojih se toliko plašite.

Odmor nakon seksa

Iako veliki užitak, seks je i naporan rad za muškarce. Zato se ne ljutite što posle odnosa ne mogu dugo da izdrže, a da ne zaspu.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading