LJUBAVNA AFERA TRESE BEOGRADSKI FAKULTET! Profesorka (62) spavala sa čak šest mladića: Muž joj radi u istoj ustanovi

Autor: Republika

Lifestyle

19.06.2021

14:59

Profesorka (62) koja radi na jednom beogradskom fakultetu ispričala je do detalja svoju ludu noć koju je provela sa čak šestoricom mladića odjednom.

pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Moj suprug i ja smo se upoznali na fakultetu, i sada radimo zajedno. Kada mi je prvi put predložio "sving" odbila sam u sekundi ali deset godina kasnije rešila sam da pristanem, ali od kada sam probala seks sa više ljudi, postala sam zavisna od toga - izjavila je žena.

Ona je u početku mislila da njen muž želi samo da ima odnose sa drugim ženama, ali je ipak odlučila da pristane na predlog. Nije ni očekivala da će i ona uživati u seksu sa drugim muškarcima. Ipak, izjavila je da oni na njihov brak gledaju u smislu monogamije, jer uvek zajedno učestuju u seksualnim avanturama, pa to onda ne smatraju prevarom.

- Mi ne živimo u otvorenom braku. Imamo odnose sa drugim ljudima, ali uvek zajedno.

unsplash.com
Foto: Ilustracija

Kako je došlo do šest muškaraca?

- Na jednoj žurci organizator je uputio nekoliko momaka ka meni da ih ja "pripremim" za neku drugu ženu. Posle nekog vremena samo sam upitala da li može još neko želi da se uključi, i na kraju nas je bilo sedmoro. Jedan od njih je imao samo 25 godina, ali su svi bili jako nežni i fini - ispričala je profesorka.

- Često organizujemo trojke, a imamo i parove sa kojima se zabavljamo već godinama. Nadam se da ćemo održati ovaj način života što duže.

Komentari (1)

Loading
Vesna

20.06.2021 13:22

Sramota me vase pokvarenosti i jos javno pricate o satanistickim orgijama. Prosto da se covek sobe ruke prekrsti. Sve sto vam necastivi da vi hvatajte pa jos se hvalite a sutra ujutru stanite pred studente sa tako gresnom dusom i od njih ocekujte da sutra budu verni, vredni i cestiti ljudi. Fuj, fuj. baba sa 5 mladica kao kokoska sa petlicima u dvoristu, samo sto kokoske ne vode ljubav istovremeno sa svih 5. Sramota.