STARA KOKA, DOBRA JUHA: Ženu vara sa 20 godina starijom komšinicom

Autor:

Lifestyle

11.06.2021

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pročitajte ispovest muža (35) koji nije odoleo intimnom odnosu sa znatno starijom (takođe udatom) komšinocom, kao i kakve pandemija ima veze sa početkom njihove prevare.

RepublikaFoto: pixabay.com
Tokom druženja u kraju primetio je stariju komšincu

Bilo da je izmišljena priča ili ne, apsolutno je moguće da ovakvog scenarija dođe, ali svakako prenosimo njegovu ispovest za sajt erotskeispovest.com, a vi procenite da li mislite da je reč o stvarnom događaju, ali i da li mislite da biste se vi drugačije poneli u datoj situaciji:

"Neznam kako da počnem, kažu najbolje od početka, pa ovako. Ja sam Vuk imam sad 35 godina 193 cm i oko 120 kg i uvek sam bio u fazonu izlasci i ostalo, dosta žena sam promenio, što će reći da imam nekog iskustva.

Nisam od onih sto imaju tipove, jednostavno ili me loži ili ne. Mada, moram reći da sam oženjen i imam troje dece. Žena mi je lepa, moje je godište i nikad je nisam zapostavljao. Ne bih da pričam naj o sebi, ali Bog me je podario sa povećom alatkom i sve koje su sa mnom bile, kažu neverovatno tvrdom. Sad ne znam koliko santimetra i koja širina, znam da se obraduju kad vide.

Ovako počinje ovo iskustvo koje ću podeliti sa vama, a ako bude dobro imam još mnogo toga. Živim u omanjoj zgradi od svega tri sprata. Sa obzirom na to da smo pre tri godine uzeli stan, relativno smo slabo poznavali komšiluk, sve do ove izolacije zbog korone. Preko puta našeg stana živi komšija koji se razveo od bivše i doveo pet god stariju ženu koja se zove Nina. Nikad nisam obraćao pažnju na nju jer je jedno 20 godina starija i bio sam u fazonu "zdravo za zdravo".

Međutim, kreće korona i svi kao u zatvoru, počne komšiluk da se druži, roštilji, čuda do kasno u noć. I primetim ja dok smo jedno veče pošteno popili muski da Nina malo, malo pogleda put mene sa nekim blagim osmehom. A inače njen muž je klasičan alkos od jutra do sutra, što naš narod kaže. I tako ja malo pripit obratim pažnju onako da niko ne vidi na nju.

RepublikaFoto: pixabay.com
Komšinica je imala čarape sa čipkom

Prvi put je vidim u nekoj dugoj haljinici kad se kao sagne po nešto, vidite prelepo oblikovanu guzu na kojoj bi joj pozavidele i neke duplo mlađe od nje. Pogledam zglobove na nogama, tanki i lepi, nisu se naduli kao kod starijih žena. Taman ten, crne kose, odlicno zategnutog tela i malo prodornijeg pogleda. Sve u svemu, privlačna matorka. I ostane sve na obostranim pogledima to veče.

I tako se zaređa par puta do te večeri kad smo ostali samo komsija Jovan, njegova žena komsinica Nina, jos jedan komsija nebitan za ovu priču i ja. Ninin muž je već mortus pijan, drugi komšija ide da spava, a moja žena uveliko u dubokom snu. Ode i taj drugi komšija da spava, ja kao krenem da pomognem komšinici da rasklonimo i kad se sagla po neke čase, primetim da je obukla haljinicu neku crnu usku do kolena, ali kako se sagla, tako je ispala butina sa čipkom, znači nosi one čarapice sa čipkom, odmah sam se našalio.

I kao ubacimo stvari na zajedničku terasu, tu već kreće konkretnije češanje uz mene i bezobrazni pogledi. Pošto se komšo Jovan ubio, morao sam mu pomoći da se popne na prvi sprat, prilikom ulaska u stan spustio sam ga na krevet i kako sam mu skinuo cipele, čuo sam ono jače disanje kao kad zaspite i ubrzo i hrkanje. Nina je stajala na vratima od te njihove sobe i samo je povukla kratku suknju nagore i okrenula mi to prelepo matoro dupe. U tom momentu sam se napalio, al opet onaj osecaj, možda se ovaj probudi, žena mi je preko puta.

Ma jedan je život rekoh i krenuo sam ka njoj, uhvatio je za kosu povukao ka dole i počeo da je ljubim po vratu. Ušli smo u kuhinju. Izvukla je stolicu ispod trpezariskog stola i kolenom desne noge naslonila na nju dok joj je druga bila na zemlji. Prelepo dupe zategnuto sa crnim čarapama na čipku, ne znam da li me više to palilo ili što joj muž hrče na 4 metra od nas. Izvadio sam ga i polako glavićem prešao preko njene mokre vagine.

Da bih joj ga ubacio, ne baš tako glatko jer je poveći. Ona je samo rekla jao koliki je, jao oću da me razvališ, nakon njenih reči sam joj ga naglo zabio, samo je vrisnula sa rukom u ustima koju je zagrizla i onda sam počeo da je punim, grizla se po rukama gurala svašta u usta da se ne dere. I onda sam stao osetio sam da sam još malo gotov, samo mi je rekla "svrši u mene, napuni me, molim te". I kad sam to čuo, sekund nije prošao nabio sam ga do kraja i napunio joj utrobu spremom. Samo sam se obukao i izašao.

Nakon toga smo imali još iskustava, ali drugom prilikom."

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading